Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
1

1absolutus

9. 3. 2012 19:44
Pěkné.

Karma.R^

0 0
možnosti
R

raks

9. 3. 2012 19:08
proč a za čí peníze

dělá ČT průzkumy veřejného mínění, zda si občané myslí, že Bárta uplácel či neuplácel? K čemu je to dobré? Proč neudělá průzkum o tom, kolik lidí by chtělo vidět před soudem Vondru za Promopro?

Proč je zapotřebí všechny zvratky neustále nabírat, prohlížet, nechat padat a znovu obracet?

To je posláním veřejnoprávní televize, nebo je to jenom důkazem toho, že finanční oligarchie má media pevně ve svých rukou, politiky na své straně a ruce v kapsách všech občanů?

0 0
možnosti
R

raks

9. 3. 2012 18:40
možná jste Vy naivní

"A přiznejme si, že TOP 09 i ODS dost naivní opravdu byli"

Ale šíbří z ODS, KSČ, KDU-ČSL a jiných pohrobků politických stran nejsou ani trošku naivní, jsou to tvrdí pragmatici moci. Ví, kde koho zmáčknout, jak obstarat důkazy, jak odklonit finanční toky. Už se na tom cvičí dvaadvacet let. A umí to dokonale. Veřejnoprávní ČT v jejich žoldu věnuje denně deset minut ABL, jen aby mohla rozmazávat nějaké svinstvo, stokrát opakovat stejné lži.  Jiní politici a zloději by měli stát před soudem. Ale to by justice musela být nezávislá.

3 0
možnosti

Danny boy

9. 3. 2012 18:39
A nejlepší by bylo

kdyby byli zhnusení všichni voliči a volili se poslanci a senátoři sami mezi sebou. Nedoporučuju ani rodinné příslušníky.

0 0
možnosti
  • Počet článků 18
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2237x
Šéfredaktorka oVodarenstvi.cz se zájmem nejen o českou vodu:). Moje kredo: "Než dlouze nadávat, je lepší zkusit to změnit!"

Seznam rubrik