Cirkus kolem VV, aneb všechno zlé může být k něčemu dobré

Přiznám se, že nejsem fanoušek Facebooku. Dneska jsem tam ale narazila na opravdu vtipné video. VV v reality show Vyvolení 4. Na začátku si je pěkně představíme, Vítek, Jarda, Míša, Ráďa ......a Kristýnka. To se ještě člověk pousm

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Co na to voliči VV? Půjdu k dalším volbám nebo budou "zhnuseni" českou politikou? Pravděpodobně budou, ale zase tak velká škoda by to nebyla. Jde o tzv. protestní hlasy. Pokud je nedostanou Věci veřejné, dostal by je podobný subjekt. Stačí hlasitě nadávat a napadat ostatní, tito voliči na to slyší... Zda je reálné volební sliby naplnit, není pro tyto voliče až tak důležité. Protestní hlasy získával Sládek, potom Paroubek s Rathem a v posedních volbách VV.

VV svou volební kampaň zvládli opravdu dokonale, přesněji řečeno dokonalé to z odborného hlediska nebylo... , ale ve srovnání s marketingem ostatních stran, to bylo na výbornou. Po volbách však do koalice s takovou stranou vstoupí jenom naivista.

A přiznejme si, že TOP 09 i ODS dost naivní opravdu byly. My všichni jsme byli naivní v euforii z pravicové koalice. Jaký to bude mít konec nikdo netušil. Snad se poučíme... Nebo prostě a jednoduše "protestní voliči" nepřijdou k volbám. A možná by to pro jednou nebylo zase tak špatné řešení..:).

Autor: Jana Bábíková | pátek 9.3.2012 17:59 | karma článku: 12,98 | přečteno: 1059x